Nieuws

Eerste details Call of Duty: Modern Warfare Season 1 bekend

27 november 2019, 09:31 · Laatste update 27 november 2019, 09:31

De eerste details voor Call of Duty: Modern Warfare Season 1 zijn bekend. In een blogpost op de site van Infinity Ward onthulde de ontwikkelaar gisteravond welke nieuwe toevoegingen spelers kunnen verwachten in het eerste seizoen van content voor de nieuwe CoD. Het betreft een aantal maps en modes, alsmede nieuwe Spec Ops-missies en twee nieuwe wapens. Season 1 moet op 3 december van start gaan.

Op het gebied van maps zien we de terugkeer van een aantal oude favorieten uit Call of Duty 4. Crash, Shipment en Vacant keren alledrie terug naar Modern Warfare. Ground War-spelers kunnen terecht op de nieuwe Port-map en ook fans van de Gunfight-mode krijgen twee nieuwe maps om op te spelen, te weten Cargo en Atrium.

Ook de nieuwe gamemodes zien de terugkeer van een oude bekende, namelijk Infected. Daarnaast is er een nieuwe variant van Gunfight, genaamd O.S.P, waar spelers zonder wapens starten en deze op de map moeten vinden. Ook zal Season 1 de nieuwe gamemode Reinforce introduceren, die door Infinity Ward wordt omschreven als een kruising tussen S&D en Domination.

De nieuwe wapens die zijn aangekondigd, de Ram-7 assault rifle en de Holger 26 LMG, zijn te verkrijgen via de Battle Pass, die aan het begin van Season 1 geïntroduceerd wordt. Dit betekent echter niet dat je moet betalen om deze wapens vrij te kunnen spelen. Sommige van de rewards op de Battle Pass zijn namelijk voor alle spelers beschikbaar, waaronder de nieuwe wapens.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: