Nieuws

Content Season 1 battle pass voor Call of Duty: Modern Warfare gevonden door dataminers

28 november 2019, 12:08 · Laatste update 28 november 2019, 12:09

De volledige lijst met content voor de eerste Battle Pass in Call of Duty: Modern Warfare is door dataminers gevonden en online gezet. Volgens het lek start Season 1, waarin de battle pass actief is, op 3 december en loopt deze op 28 januari af. De battle pass brengt 104 tiers aan nieuwe items, wapens en cosmetics met zich mee, waarvan er 23 gratis beschikbaar zijn voor alle spelers.

De informatie werd wederom op Reddit gepost door Senescallo, die eerder al nieuwe maps en modes lekte. Het belangrijkste detail uit de nieuwe battle pass is dat de twee nieuwe wapens, de RAM-7 en de Holger-26, gratis te unlocken zijn. De items uit de battle pass waar je geld voor neer moet leggen zijn enkel cosmetisch. De volledige lijst aan items, inclusief afbeeldingen, is terug te vinden op Reddit.

De eerste battle pass voor Call of Duty: Modern Warfare komt gelijktijdig uit met het eerste seizoen aan content voor de game. Deze zal onder andere nieuwe maps voor de core-, Ground War- en Gunfight-playlists toevoegen, alsmede nieuwe gamemodes en Spec Ops-missies.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: