EA Sports FIFA

Nieuws

EA kondigt Black Friday en Super Sunday aan in FIFA 20 Ultimate Team

28 november 2019, 19:03 · Laatste update 1 december 2019, 13:18

Morgen is het Black Friday. Dat betekent ook dat Electronic Arts weer veel speciale acties binnen FIFA 20 Ultimate Team brengt. Via een tweet heeft EA Black Friday en Super Sunday aangekondigd. Dit start vrijdag al om drie uur 's middags. 

Black Friday binnen FIFA 20 Ultimate Team heeft de reputatie dat rond deze periode altijd de eerste grote market crash plaatsvindt. De afgelopen jaren bracht EA elk uur lightning rounds met speciale pakketjes. Om dit aantrekkelijker te maken werd een best of Team of the Week geselecteerd. Dit is een selectie van de beste spelers van de afgelopen elf TOTW's. Wat EA dit jaar gaat brengen tijdens Black Friday en het weekend is nog even afwachten tot morgen.

Het is interessant dat EA zondag 'Super Sunday' heeft aangekondigd. Het lijkt er hiermee op dat dit een vervanging is van Cyber Monday met nog een laatste dag speciale acties binnen FIFA 20 Ultimate Team.

Best of Team of the Week is door EA via Twitter aangekondigd.

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: