Nieuws

Nederlanders aan kop bij het Super Smash Bros Ultimate European Circuit

1 december 2019, 12:32 · Laatste update 1 december 2019, 12:33

Na twee toernooien van het Super Smash Bros Ultimate European Circuit staat Nederland op dit moment aan kop. De lijst wordt geleid door Space en Mr.R na hun sterke prestaties op zowel Syndicate 2019 en DreamHack Winter. Frankrijk is het land wat de meeste spelers in de top 16 heeft zitten.

In totaal zijn er nu twee van de zeven toernooien van het circuit geweest. De plek waar je eindigd in elk van deze zeven toernooien levert je een bepaald aantal punten op. Door deze punten bij elkaar op de tellen ontstaat er een leaderboard van de sterkte spelers van Europa. Space en Mr.R hebben genoeg punten bij elkaar verzameld om helemaal bovenaan de lijst staan. Glutonny, volgens velen de beste speler van Europa, staat op dit moment op de derde plek.

Space werd derde op zowel Syndicate 2019 als DreamHack Winter, waardoor het niet gek is dat hij op dit moment bovenaan de lijst staat. Mr.R deed het op Syndicate niet super bijzonder, maar wist op DreamHack Winter toch tweede te worden. De lijst wordt op dit moment nog wel te veel bepaald door de aanwezigheid bij alle evenementen. Degene die op dit moment hoog op de lijst staan zijn ook degene die tot nu toe naar alle evenementen in het circuit zijn gegaan. Er kan dus nog van alles veranderen.

Het volgende evenement in het circuit is Valhalla III in Denemarken begin 2020. Als je meer wil weten over DreamHack Winter en hoe de Nederlanders het daar deden kun je ons verslag van het evenement lezen. 

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: