Bron: Riot Games.

Nieuws

Schalke04 heeft met support Dreams het roster compleet

3 december 2019, 09:54 · Laatste update 3 december 2019, 09:57

Met het aantrekken van voormalig SK Gaming support Dreams heeft Schalke04 haar roster voor het komende LEC seizoen weer compleet. De rol op de botlane was tot nog toe de enige ontbrekende schakel, maar deze is nu ook gevonden.

Dreams vult de plaats van de naar FlyQuest vertrokken IgNar en gaat in de botlane samen met FORG1VEN spelen. De Griek besloot namelijk eerder dit jaar terug te keren naar de LEC nadat zijn militaire dienst was afgelopen. Abbedagge, Memento en Odoamne bleven allemaal trouw en maken het Schalke04 roster voor komend seizoen compleet.

Vorig jaar wist Schalke04 op zich op indrukwekkende wijze te plaatsen voor de Summer Split Finale in Athene. Fnatic was echter met 3-0 veel te sterk waardoor Schalke04 genoeg moest nemen met een derde plaats. Via de Regional Qualifiers had het Duitse team een goede kans om zich voor de eerste keer te kwalificeren voor Worlds, maar Splyce, dat komend seizoen verder gaat als MAD Lions, bleek uiteindelijk te sterk waarna het seizoen voor Schalke04 in mineur eindigde.

 

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: