Nieuws

Toekomst van Super Smash Bros Melee toernooi Mission Complete onzeker

2 december 2019, 17:18 · Laatste update 2 december 2019, 17:24

Super Smash Bros Melee organisatie Mission Complete heeft het zwaar te verduren waardoor toekomstige toernooien onzeker zijn. Dankzij de stijgende prijs van de venue is het niet meer mogelijk om de gebruikelijke zaal af te huren volgens de organisatoren. Mission Complete is een van de meest prestigeuze Super Smash Bros Melee organisatoren van Nederland. 

Mission Complete kwam een paar weken geleden nog met Mission Complete mini, een kleiner Melee toernooi om terug te komen in het organiseren van toernooien. Hoewel dit toernooi genoeg spelers trok om een succes te worden, lijkt het toch niet genoeg om Mission Complete volledig terug te brengen. 

Aan het einde van Mission Complete mini was de organisatie nog hoopvol op een Mission Complete 6, maar paar weken later ziet het er erg somber uit. Het huren van een goede zaal is vaak een van de moeilijkere zaken als het gaat om toernooien organiseren. Het is vaak het grootste deel van het kostenplaatje en spelers willen niet te veel betalen om mee te kunnen doen. Hopelijk kan de Melee community helpen met het zoeken naar een nieuwe venue voor het toernooi.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: