Nieuws

Season 1 voor Call of Duty: Modern Warfare gaat vanavond van start

3 december 2019, 12:03 · Laatste update 3 december 2019, 12:03

Het eerste seizoen aan content van Call of Duty: Modern Warfare gaat vanavond van start. Op Twitter liet nieuwssite Charlieintel weten dat de contentupdate live gaat om 10.00 PT, wat zich vertaalt naar 19.00 Europese tijd. De patch verschijnt voor alle platformen op hetzelfde moment.

Season 1 werd aangekondigd als de grootste gratis content-drop in de geschiedenis van Call of Duty. Het seizoen brengt nieuwe maps, gamemodes, Spec Ops-missies en wapens met zich mee. Deze nieuwe wapens zijn te verdienen in de eerste iteratie van de battle pass, die eveneens toegevoegd zal worden aan het begin van seizoen 1.

Het is echter nog niet duidelijk of alle aangekondigde content in een keer toegevoegd zal worden aan de game. De oorspronkelijke aankondiging vermeldt dat zowel de season content als de releasedatum onder voorbehoud zijn, dus het kan zijn dat content in de loop van het seizoen pas wordt toegevoegd. We hebben in ieder geval de nieuwe Ground War- en Gunfight-maps alvast in actie gezien, dus de verwachting is dat beiden speelbaar zijn vanaf 19.00 vanavond.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: