Bron: Nintendo

Nieuws

Triple XP weekend in Smash Bros Ultimate

4 december 2019, 17:39 · Laatste update 4 december 2019, 17:40

Nintendo organiseert deze week een evenement om het één-jarige bestaan van Super Smash Bros. Ultimate te vieren. Het driedaagse evenement gaat 6december van start en duurt in totaal drie dagen.

Tijdens het evenement wordt de EXP en SP die je na je gevecht verdient verdriedubbeld. Ook krijgen spelers het 50% damage item, waardoor tegenstanders met 50% damage aan de game beginnen.

Een goed eerste jaar

Het was een goed eerste jaar voor Super Smash Bros. Ultimate. De game werd binnen drie weken twaalf miljoen keer verkocht en is nu, bijna een jaar later, officieel de best verkochte Fighting Game ooit. Ook is Super Smash Bros. Ultimate genomineerd voor beste Family Game, Fighting Game en Game of the Year. Op 12 december worden de Game Awards 2019 uitgereikt. Je kunt tot die tijd nog stemmen op je favoriete games.

Vorig jaar presenteerde Nintendo tijdens de Game Awards het nieuwste personage 'Joker' uit Persona 5. Misschien kunnen we dit jaar weer een verrassing verwachten. In ieder geval bracht 2019 veel nieuwe karakters zoals Terry Bogard, Banjo-Kazooie, Mitsuki Saiga en Joker naar Super Smash Bros. Ultimate. Ook verschenen er met Spiral Mountain, King of Fighters Stadium, Yggdrasil's Altar en Mementos een aantal nieuwe levels om te spelen.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: