Nieuws

The Dutch Brawlers tekent Patrino als tweede Smash Bros speler

5 december 2019, 11:44 · Laatste update 5 december 2019, 11:51

The Dutch Brawlers heeft Patrino opgepakt als hun nieuwste Super Smash Bros Ultimate speler. Patrino is de tweede Super Smash Bros Ultimate speler die onderdeel is van The Dutch Brawlers.

Sponsorships en teams zijn erg zeldzaam in Nederland als het gaat om Super Smash Bros. Voor zowel Melee als Ultimate is het niet gebruikelijk dat er spelers deel uitmaken van een esports team. Recentelijk worden er verschillende Super Smash Bros spelers opgepakt door teams en organisaties. Eerst pakte Dutchies Esports een paar spelers op, en nu lijkt The Dutch Brawlers hetzelfde pad te volgen.

Patrino is al jaren een van de beste Super Smash Bros spelers van Nederland. Hij is op bijna elke Power Ranking te vinden sinds Smash 4. Recentelijk is Patrino aan de slag gegaan met Terry Bogard, maar de meeste kennen hem natuurlijk van zijn Fox. The Dutch Brawlers heeft een tweede sterke aanwinst gekregen na Young Eevey, en Patrino gaat deze lineup alleen maar sterker maken.

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: