Nieuws

Loading toegevoegd als derde Smash Bros speler voor The Dutch Brawlers

8 december 2019, 10:12 · Laatste update 8 december 2019, 10:21

Loading is de nieuwste Super Smash Bros Ultimate speler die onderdeel wordt van esports organisatie The Dutch Brawlers. Loading is daardoor de jongste Smash Bros speler in Nederland die gesponsord wordt door een grote esports organisatie. Hij is ook de derde speler die The Dutch Brawlers toevoegt aan hun team, en dit alles in de korte tijd van een maand. 

Loading staat al een lange tijd op iedereens radar als een speler met enorm veel potentie. Aan het einde van Smash 4 was het hem net niet gelukt om op de Nederlandse Power Ranking terecht te komen. In Super Smash Bros Ultimate is dit echter anders en staat hij al vanaf het begin op de lijst van beste spelers van Nederland. Nu komt er nog een extra laag aan succes bij kijken in de vorm van een sponsoring van The Dutch Brawlers.

The Dutch Brawlers heeft nu in totaal drie Super Smash Bros Ultimate spelers in hun team: Loading, Patrino en Young Eevey. Het bijzondere is dat alle drie deze spelers zich in de periode van een maand bij het team hebben gevoegd. Vaak worden er één of twee spelers in een korte tijd gesponsord, maar in de afgelopen maanden worden er veel Nederlandse spelers opgepakt door organisaties. Dit betekent dat er meer spelers vaker naar toernooien kunnen gaan, waardoor toernooien meer kans hebben op de komst van grote spelers.

The Dutch Brawlers is nu een van de grootste organisaties binnen de Nederlandse Super Smash Bros Ultimate scene. Met drie sterke spelers in hun team zal de organisatie nog vaak te zien zijn op toernooien. 

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: