Nieuws

FUTMAS FIFA 20 verwacht op 13 december

9 december 2019, 15:13 · Laatste update 9 december 2019, 15:13

Het is bijna halverwege december en traditiegetrouw staat FUTMAS dus ook weer voor de deur. Het is echter nog onduidelijk wanneer dit speciale evenement precies van start gaat, maar de geruchten zijn sterk dat vrijdag 13 december de kick-off is. Wij blikken alvast vooruit aan de hand van FUTMAS van FIFA 19.

Vorig jaar liep FUTMAS van 14 december t/m 31 december en waren er verschillende speciale acties:

Countdown SBC

Tussen 14 en 24 december waren er in drie categorieën in totaal 33 spelers verkrijgbaar. De categorieën waren Land, Competitie en Club, waarbij iedere categorie 11 spelers bevatte. Binnen elke categorie telde het af van 11 naar 1. Bij Land werd gekeken naar de top-11 landen op de FIFA-ranglijst, waardoor de eerste speler een Argentijn was en de laatste een Belg.

Bij Competitie werden spelers geselecteerd op basis van de eindklassering van teams in de Premier League, Bundesliga, LaLiga, Ligue 1 en Serie A in het seizoen 2017/2018. Tot slot werden de spelers bij Club geselecteerd op basis van hun rugnummer, beginnend bij rugnummer 11 en eindigend bij een speler met rugnummer 1.

Topicons SBC

Er waren zes nieuwe topicons te verdienen via SBC's, waaronder Roy Keane. De icons waren alleen te verkrijgen tijdens FUTMAS en hadden allen ook versie als leenspeler.

Exclusieve tenues

Tijdens FUTMAS in FIFA 19 waren ook speciale tenues te verdienen op verschillende manieren. Het ging om twee verschillende unieke kersttenues, maar ook speciale edities van Juventus, FC Bayern, Real Madrid en Manchester United.

FUTMAS in FIFA 20

Zoals eerder vermeld is het nog onduidelijk waneer FUTMAS in FIFA 20 precies begint, maar eigenlijk wijzen alle geruchten naar vrijdag 13 december. Vorig jaar begon het evenement ook op de tweede vrijdag van december, dus de theorie achter deze geruchten lijkt ons zeer gegrond. Welke items en welke SBC's er beschikbaar zullen zijn, is nog een mysterie.

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: