Nieuws

Smash Bros community zamelt geld in voor gestolen Nintendo Switch

9 december 2019, 16:41 · Laatste update 9 december 2019, 17:20

De Super Smash Bros Ultimate community liet zich vandaag van zijn beste kant zien en zamelde geld in voor de Nederlandse speler Kevinfornape. De Nederlandse Yoshi main zijn Switch werd vermoedelijk gestolen op Lightning: Volume III. Als reactie startte de Smash community een inzamelingsactie voor een nieuwe Switch voor Kevin.

Lightning: Volume III was voor velen een groot succes vol hype matches en een goede sfeer. Deze sfeer viel alleen in het water toen Kevinfornape merkte dat hij zijn Switch niet meer had. De dagen daarop werd er volop gezocht naar zijn Switch maar tevergeefs, er werd niets gevonden. Een andere Smash speler genaamd Shuc besloot een inzamelingactie te houden om een nieuwe Switch voor Kevin te kopen. 

Een nieuwe Switch met Super Smash Bros Ultimate kost toch al gauw €400. Het geld werd in ongeveer een uur bij elkaar verzameld door de community, met donaties van topspelers zoals Patrino, Ramses, S1 en nog 16 anderen. Een actie zoals deze laat zien hoe verbonden de Nederlandse Smash community is en wat ze wel niet over hebben voor elkaar. 

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.

 

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: