Nieuws

Overwatch Winter Wonderland per direct speelbaar

10 december 2019, 10:04 · Laatste update 11 december 2019, 10:35

Blizzard Entertainment laat via Twitter weten dat Winter Wonderland terug is in Overwatch. Het jaarlijks terugkerende event begint vandaag en geeft fans toegang tot allerlei verschillende extra's die met het winterthema te maken hebben.

Zo zijn er verschillende nieuwe gamemodes beschikbaar, zijn er nieuwe loot boxes, skins, in-game items en kleurt de map weer wit. Zoals elk jaar kunnen we een nieuwe skinreeks verwachten met als voorproefje al onderstaande Rime Sigma skin, compleet met ijs en hoorns. De tank heeft wel wat weg van een White Walker uit Game of Thrones. Ook zullen de Winter Wonderland-cosmetics van de voorgaande jaren weer (afgesprijsd) beschikbaar zijn. In 2018 waren dat 28 skins, 4 geanimeerde intro's en 7 emotes.

Yeti Hunter

In 2018 waren de events Yeti hunter en Mei's Snowball Offensive speelbaar. Yeti Hunter bestond uit een match-up tussen vijf Mei's en één Yeti die gebruik maakt van Winstons abilities. Deze Yeti verzamelt rauw vlees rondom de map waardoor hij een Primal Rage ability geeft die hem bestand maakt tegen Mei's freezing abilities. De teams proberen zo lang mogelijk te overleven.

Yeti Hunter

Mei's Snowball Offensive

In Mei's Snowball Offensive verandert Mei's Endothermic Blaster in een krachtig single-shot sneeuwbalkanon. Eén schot is dus genoeg om een tegenstander uit te schakelen, zoals in One in the Chamber. Mis je echter je schot dan moet je op zoek naar een berg sneeuw om je wapen bij te vullen. Cast Mei haar Ultimate, dan verandert ze haar blaster in een automatisch sneeuwballenkanon met een hogere vuursnelheid.

Winter Wonderland is nog speelbaar tot 2 januari 2020.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: