Nieuws

Infected en Gunfight O.S.P komen vandaag naar Call of Duty: Modern Warfare

10 december 2019, 13:55 · Laatste update 10 december 2019, 13:55

Twee nieuwe gamemodes komen vandaag naar Call of Duty: Modern Warfare. Het betreft de eerder aangekondigde Infected en Gunfight O.S.P-gamemodes. Dit liet Activision weten in een blogpost op hun website. Beide gamemodes zullen tot en met 18 december speelbaar zijn. Op het moment van spreken is de update die de playlists toevoegt nog niet beschikbaar. De verwachting is dat deze om 19.00 vanavond live gaat, net als de eerdere Season 1-update.

Zowel Gunfight O.S.P als Infected werden aangekondigd als onderdeel van Season 1 voor Call of Duty: Modern Warfare. Infected was al speelbaar, maar enkel in private matches. Beide gamemodes krijgen vanaf vandaag tot en met 18 december een eigen matchmaking playlist. Daarmee is echter nog steeds niet alle content die beloofd werd voor Season 1 uitgekomen. Spelers kunnen nog een aantal nieuwe maps en een paar mogelijke verrassingen voor het einde van het seizoen verwachten.

In de blogpost is ook te lezen dat er twee nieuwe featured bundles in de store zullen verschijnen: Cold Blood en Mother Russia. Beide bundles bevatten een operator skin, een watch, weapon blueprints en meer.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: