Fifaplay

Nieuws

EA blijft blunderen met Weekend League rewards, verkeerde player picks uitgedeeld

3 januari 2020, 19:00 · Laatste update 4 januari 2020, 15:00

Vrijdagmiddag heeft Electronic Arts alle spelers hun red player picks gegeven. Deze waren vertraagd omdat er een bug was waarin men gold player picks kreeg. Hiermee leek het probleem opgelost, ware het niet dat EA niet iedereen de juiste rewards heeft gegeven. Silver 1 en Gold 3 hebben namelijk de red player picks gekregen van een rank hoger. 

Donderdag is voor FIFA-spelers de favoriete dag in de week. Dan krijgen spelers namelijk de Division Rivals en Weekend League rewards waarmee het team geüpgraded kan worden. Door een bug waren het echter geen red player picks maar reguliere kaarten. Vrijdagochtend gaf EA via Twitter aan dit in de komende twee dagen opgelost te hebben. In de middag leek iedereen al langzamerhand de red player picks te ontvangen. Toen kwamen de eerste berichten naar buiten dat EA wellicht een compensatie had gegeven. Spelers die in Silver 1 of Gold 3 waren geëindigd kregen namelijk de red player picks van een rank hoger, zoals in onderstaande tweets te zien is. 

 

Geen compensatie, maar foutje

Helaas leek het weer een foutje te zijn vanuit EA. Spelers die Gold 2 of hoger hebben gehaald in afgelopen Weekend League hebben de correcte rewards ontvangen. EA heeft daarmee geen goede start gemaakt aan het nieuwe jaar. 

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: