Electronic Arts FIFA

Nieuws

FIFA 20 Team of the Year twaalfde man: Ronaldo, Lewandowski, Ziyech, Sterling of Hazard

6 januari 2020, 19:16 · Laatste update 6 januari 2020, 19:16

Het Team of the Year spektakel in FIFA 20 Ultimate Team is maandagavond losgebarsten. Naast de elf namen in het Team of the Year brengt Electronic Arts net als vorig jaar een twaalfde man. Deze wordt gekozen door de community door in de game je stem te geven door middel van een player pick. De kanshebbers zijn Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Hakim Ziyech, Raheem Sterling en Eden Hazard. 

De elf namen in het Team of the Year werden eerder op de dag bekendgemaakt. Hiertussen zaten geen verrassingen. Toch was het even wennen, een TOTY zonder Cristiano Ronaldo. Daar laat EA het echter niet bij zitten. Net als vorig jaar, toen Neymar gekozen werd als twaalfde man in het TOTY, hebben spelers de mogelijkheid hun stem uit te brengen op de twaalfde man. Met Lewandowski, Ziyech, Sterling en Hazard als concurrenten moet het heel gek lopen als Ronaldo niet gekozen wordt als twaalfde man. De twaalfde TOTY speler wordt vrijdag met het gehele TOTY vrijdagavond in pakketjes gebracht.  

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: