Nieuws

Pobelter startende jungler voor Team Liquid tijdens LCS

9 januari 2020, 09:36 · Laatste update 9 januari 2020, 09:39

Pobelter wordt de jungler voor Team Liquid tijdens de start van de komende LCS 2020 Spring Split. De organisatie heeft een video naar buiten gebracht waarin de oud-midlaner wordt voorgesteld als tijdelijke jungler.

De organisatie kampt al enige weken met de visaproblemen van zowel Broxah als Shern. Beide junglers hebben onlangs een contract getekend, maar moeten nog wachten op hun speelvisa. Mochten de papieren niet op tijd geregeld zijn, dan moet Team Liquid de eerste wedstrijden in de LCS een andere line-up laten aantreden. 

Probelter als noodoplossing

Vorige week werd er zelfs gesproken over een eventueel debuut van streamer en TL-toplaner TF Blade om het gat in de opstelling op te vangen. Dat lijkt nu dus voorlopig van de baan te zijn nu Team Liquid een video naar buiten brengt waarin Pobelter wordt voorgesteld als plaatsvervangende jungler.

Wel laat Team Liquid weten dat deze keuze niet definitief is. Mocht Broxah en/of Shern op tijd kunnen spelen, dan zal er ongetwijfeld voor een van deze junglers gekozen worden.

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: