Nieuws

Vijfde Smash Bros DLC personage wordt op 16 januari onthuld tijdens presentatie

14 januari 2020, 14:31 · Laatste update 14 januari 2020, 14:37

De vijfde DLC fighter van Super Smash Bro Ultimate wordt op 16 januari onthuld door Smash Bros director Masahiro Sakurai. De identiteit van het laatste personage van de Fighter Pass is nog niet bekend en zal pas tijdens de presentatie onthuld worden. 

Na meer dan vier maanden is er meer informatie over het laatste DLC personage van de Fighter Pass. In de tussentijd zijn er al veel speculaties geweest over welk personage er nu naar Super Smash Bros Ultimate komt. Een 35 minuten durende presentatie van Masahiro Sakurai zal het verlossende woord geven over welk personage als DLC beschikbaar gaat worden voor de game.

Sommigen hebben al een idee wie het personage zou kunnen zijn. Toen wij het aan de Smash Bros community vroegen hadden zij ook wel een idee wie het zou kunnen zijn. Volgens commentator en speler Nyr zou het best goed Dante van Devil May Cry kunnen zijn. Op 16 januari is er namelijk ook nieuws over Devil May Cry volgens de ontwikkelaar van de game. 

Een andere Smash speler Ultimate Giraffe gaat mee in deze voorspelling, maar roept ook de mogelijkheid van Phoenix Wright op. Capcom heeft al jaren een nauwe samenwerking met Nintendo, en Phoenix Wright is al tijden een van hun meest populaire personages. Topspeler BeJay denkt dat het ook wel eens Porky uit de Mother serie zou kunnen zijn. Het is een van de weinige bekende personages die geen spirit heeft in de game. Ten slotte hoopt Shuc op de Monster Hunter, een ander populair Capcom personage. 

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar 16 januari wordt bekend welk personage het Smash Roster gaat joinen. De presentatie begint om 15:00 Nederlandse tijd en kun je bekijken op het Youtube kanaal van Nintendo.

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: