Nieuws

Danny Hazebroek van ADO: "Play-offs baby, here we come"

14 januari 2020, 17:01 · Laatste update 14 januari 2020, 22:32

ADO Den Haag heeft door de winst op PSV Eindhoven een plek in de play-offs veilig gesteld. Danny Hazebroek was duidelijk erg enthousiast na hun overwinning: "Play-offs baby, here we come" ADO Den Haag den haag won met 2-0 door een sterke wedstrijd van Hazebroek.

Jens van der Flier speelde in de eerste wedstrijd gelijk tegen PSV'er Yusufcan Ercan, die het moeilijk had. In de tweede wedstrijd speelde Danny Hazebroek tegen een van de betere PlayStation 4-spelers in de eDivisie: Ali Riza Aygün. Volgens Jens van der Flier hebben de heren van PSV het voor in het veld laten liggen: "We weten allemaal dat deze twee jongens heel goed kunnen aanvallen. Maar vandaag zat het tegen voor ze."

PSV Eindhoven was al gegarandeerd op een plek in de play-offs. De heren van PSV hadden een vliegende seizoensstart, maar lijken de afgelopen weken niet goed in hun vel te zitten. De ploeg verloor de afgelopen vijf wedstrijden. Vanavond komen zij nog een keer in actie.

De tussenstand en meer informatie over de eDivisie kun je vinden in ons competitie-overzicht.

 

 

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: