Nieuws

Dit is het FIFA 21 Eredivisie Team of the Season

24 mei 2021, 19:30

Het Team of the Season-evenement (TOTS) is al een tijdje bezig in FIFA 21. Vandaag is het dan eindelijk tijd voor het Eredivisie-team. Ajax en PSV zijn met allebei met drie spelers het best vertegenwoordigd, maar de hoogst gewaardeerde kaart is dit jaar naar een AZ-speler gegaan.

Embedded content: https://https://twitter.com/eredivisie/status/1396873525185683457

Teun Koopmeijners krijgt als waardering voor zijn goede seizoen namelijk een 91-rated kaart, waarbij geen enkele statistiek lager dan 85 is. De verbeterde kaarten van onder andere Koopmeijners, en alle andere uitverkoren eredivisie spelers, zijn vandaag om 19:00 toegevoegd aan het spel en vanaf dat moment precies een week te packen in-game.

Topscorer

Ook Eredivisie-topscorer Giorgios Giakoumakis heeft ondanks het degraderen van zijn team VVV Venlo een TOTS-kaartje verdient. De Griekse spits krijgt van EA een waardering van 88, met onder andere 88 snelheid, 93 Schieten en 88 dribbelen.

Team of the Season

Tijdens Team of the Season brengt Electronic Arts FIFA elke week, per competitie, een team uit met spelers die volgens hen het beste gepresteerd hebben in het afgelopen seizoen. Elk Team of the Season bestaat uit vijftien spelers. Naast de TOTS-spelers in pakketjes worden er ook objectives en Squad Building Challenges uitgebracht waarmee speciale TOTS-kaarten vrijgespeeld kunnen worden.

Tijdens het evenement is het mogelijkheid om in je Weekend League rewards TOTS gerelateerde items te ontvangen.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders