Nieuws

H20 Esports Campus gaat samenwerken met aimtrainer KovaaK 2.0

H20 Esports Campus gaat samenwerken met aimtrainer KovaaK 2.0

H20 Esports Campus Amsterdam is een samenwerking aangegaan met The Meta. The Meta ontwikkelt de aimtrainingstool KovaaK 2.0 die door esporters en gamers wordt gebruikt om hun aim te verbeteren.

Door de samenwerking met het Noord-Amerikaanse The Meta kan H20 Esports Campus Amsterdam gepersonaliseerde trainingen aanbieden aan bezoekers, gamers en esportstalenten zodat zij beter kunnen aimen in games zoals Fortnite en Valorant waar goede aim cruciaal is. H20 krijgt ook toegang tot de data van andere gebruikers van de tool om zo’n compleet mogelijke trainingen te kunnen bieden.

Er lopen verschillende projecten bij H20 Esports Campus Amsterdam die focussen op het opleiden van de nieuwe generatie Nederlandse esportstalenten. Deze talenten kunnen veel baat hebben van de gepersonaliseerde trainingen die de esports academie nu aan kan bieden.

Volgens Cody Dragon van The Meta zou H20 Esports Campus de nieuwe standaard moeten zijn voor de esportswereld als het aankomt op versnelde leeromgevingen. “Wat H20 Esports Campus aan het opbouwen is met hun hypermoderne trainingsfaciliteiten is niets minder dan revolutionair.”

Mede-oprichter van H20, Matthijs Vink, is trots op de samenwerking met The Meta: “Met de samenwerking met KovaaK’s voegen we een fantastische tool toe waarmee iedereen zijn/haar vaardigheden kan verbeteren waardoor je beter wordt in een cruciaal onderdeel van esports en gamen, namelijk richten en schieten. Wij kijken er naar uit om nieuwe activiteiten en trainingen op te zetten voor onze bezoekers!”

KovaaK 2.0 Aim trainer

KovaaK 2.0 is één uitgebreide versie van de normale aim trainers die je online en op verschillende platformen kan vinden. In KovaaK 2.0 kunnen spelers kiezen uit duizenden training scenario's waarbij elke situatie unieke aspecten van het richten tijdens first person shooters behandeld.

Embedded content: https://gfycat.com/acidicfancylaughingthrush

Zo zijn er trainingen waar de focus op tracking ligt, de speciale manier van richten waar je de tegenstander zo lang mogelijk moet volgen terwijl het doelwit constant van richting veranderd. Maar spelers kunnen ook scenario's gericht op ‘flicking’ kiezen waarbij je van een doelwit razendsnel naar het andere doelwit gaat in één vloeiende beweging.

Jouri Altorf
Jouri AltorfRedacteurSchrijft graag over first person shooters en racegames, heeft 300 games op zijn Steamlijst nog niet gespeeld
Jouri Altorf