Nieuws

Glitz & Glamour trailer voor Rocket League Season 7

Glitz & Glamour trailer voor Rocket League Season 7

Psyonix heeft een nieuwe Rocket League trailer gedeeld. Dit keer om te vieren dat seizoen 7 bijna begint. Dat gebeurt namelijk op 15 juni en dan kunnen we ook aan de slag met nieuwe auto’s, items en een vernieuwd Utopia Colosseum.

In het nieuwe seizoen staat Glitz & Glamour centraal. Dat is vooral te merken aan de nieuwe variant van de arena Utopia Colosseum, maar ook de items die te verdienen zijn lijken in het teken van het luxe leven te staan. Dingen die je kan verdienen zijn onder andere de nieuwe auto Maestro, goalexplosies met teamlogo’s, vette top hats en een hele toffe goalexplosie met een fenix. Mogelijk is dit thema voor Season 7 gekozen, omdat Rocket League in juli 7 jaar bestaat en dat moet natuurlijk in stijl gevierd worden.

Seizoen 7 begint op 15 juni. Om je te helpen met levels stijgen in het huidige seizoen kan je dit hele weekend de Spike Rush mode spelen en terwijl je dat doet dubbel xp verdienen.

Perfect om die laatste certified items en painted items van de Season Pass binnen te halen. Mocht je meer interesse hebben in de esport-zijde van het spel, dan kan je dit weekend genieten van het Rocket League Super 16 toernooi, een Regional waarin de beste Europese teams tegen elkaar strijden om de laatste tickets voor de Spring Major.

Je hebt dus nog vijf dagen om die Ranked Rewards voor Rocket League Season 6 te verdienen. Dit seizoen worden decals verdeeld op basis van de rang die je hebt behaald. Het thema van Season 6 is overigens ‘Animated’, geanimeerd dus. Een flink verschil dus met het nieuwe thema, luxe.

Zodra er meer bekend wordt over Rocket League Season 7 of bijvoorbeeld de overstap van Rocket League op Unreal Engine 5 dan lees je dat natuurlijk als eerst op Esports Club.

Danny van Gend
Danny van GendRedacteurSchrijft over League of Legends en Rocket League, is een betere kijker dan speler
Danny van GendDanny van Gend