Nieuws

‘Volgende Overwatch 2 beta komt binnenkort’

‘Volgende Overwatch 2 beta komt binnenkort’

De kans is enorm groot dat we eind deze maand of begin volgende maand weer aan de slag kunnen met Overwatch 2. Niet alleen heeft Blizzard een nieuwe developer stream ingepland voor de game, tevens heeft Twitch Rivals al bekendgemaakt dat zij volgende maand een Overwatch 2-toernooi gaan organiseren.

Vanaf 26 april tot en met 16 mei kon iedereen met een code aan de slag met de multiplayerbeta van Overwatch 2. De afgelopen drie weken is het erg stil geweest rondom de game, maar achter de schermen is er hard gewerkt en op 16 juni gaan we nieuwe informatie krijgen rondom Overwatch 2. Tijdens die stream wordt tevens aangekondigd wanneer de nieuwe PvP beta zal plaatsvinden en het lijkt erop dat dat niet lang meer zal duren.

Overwatch tweette namelijk dat op 12 juli een Twitch Rivals toernooi zal plaatsvinden. Het officiële Twitteraccount van Twitch Rivals reageerde vervolgens door te zeggen ‘dat het niet kan wachten om met Twitch Rivals aan Overwatch 2 te beginnen’. Daarmee lijkt het erop dat het toernooi van 12 juli tijdens de beta gespeeld zal worden.

Wanneer die beta gaat beginnen horen we dus op 16 juni, maar de kans is vrij groot dat dat voor 12 juli zal zijn. Deelnemende spelen zullen misschien weer warm moeten draaien voor de veranderingen die zijn doorgevoerd en dat na enige warming up van enkele dagen of zelfs weken het toernooi van start zal gaan.

Hoe dan ook krijgen we op donderdag 16 juni om 19:00 meer informatie over Overwatch 2, waarbij besproken zal worden hoe de komende maanden eruit gaan zien betreffende de game, inclusief de nieuwe beta. Verwacht in de komende weken ook extra informatie over het Twitch Rivals toernooi. Op Esports Club zullen we alle informatie over Overwatch 2 plaatsen, zoals wat er allemaal nieuw is in de beta en wie de nieuwe hero in Overwatch 2 wordt.

Danny van Gend
Danny van GendRedacteurSchrijft over League of Legends en Rocket League, is een betere kijker dan speler
Danny van GendDanny van Gend