Nieuws

Activision doneert 100% inkomsten Outback Relief Packs voor bestrijding bosbranden Australië

Activision doneert 100% inkomsten Outback Relief Packs voor bestrijding bosbranden Australië

13 januari 2020, 10:31

Activision en Infinity Ward doneren alle inkomsten van de verkoop van de Outback Relief Packs in Call of Duty Modern Warfare aan goede doelen in Australië, dat laat men weten op Twitter. Ook het geld van eerder verkochte packs wordt gedoneerd.

Al wekenlang woeden er verschillende bosbranden in Australië die al aan tientallen mensen en miljoenen dieren het leven hebben gekost. De lijst met donateurs groeit en ook Activision heeft nu besloten financieel bij te dragen aan de bestrijden van de bosbranden in het land. Het bedrijf verandert nu de naam van de in-game Outback Packs naar Outback Relief Packs en doneert alle opbrengsten aan nader te bepalen goede doelen in het land.

Embedded content: https://twitter.com/CallofDuty/status/1216052740297650177?s=20

Outback Relief Packs

De packs bevatten verschillende items die allemaal een Australisch tintje hebben en passen daarom goed bij de actie. Voor 1800 COD Points (ongeveer 18 euro) schaf je nu dus nieuwe cosmetics aan én help je ondertussen het bestrijden van de branden in het land. Heb je al eerder een Outback Pack gekocht? Geen zorgen, Activision laat weten dat ook het geld van de eerder verkochte packs gedoneerd wordt. Het is niet duidelijk hoeveel geld de actie tot nu toe heeft opgehaald.