Nieuws

Activision gaat samenwerken met Twitch-streamer NickMercs aan MFAM Gauntlet Warzone-toernooien

9 juli 2020, 10:04

Call of Duty: Warzone ontwikkelaar Activision gaat samenwerken met Twitch-streamer en Faze Clan-lid Nick "NickMercs" Kolcheff om zijn MFAM Gauntlet Warzone-toernooi serie uit te breiden.

Activision, de ontwikkelaar van Call of Duty: Modern Warfare en de bijbehorende battle royale-mode Warzone, gaat samenwerken met Twitch-streamer NickMercs. De Faze Clan speler organiseert al een tijdje een succesvolle toernooi-reeks, de MFAM Gauntlet Warzone tournament series. Naast helpen met de promotie van het toernooi verdubbelt Activision de prijzenpot voor de toernooireeks naar 100.000 dollar. 

Daarnaast wordt het maandelijkse toernooi vanaf nu een wekelijks evenement. Iedere week kunnen spelers, bestaande uit professionals, casuals, topsporters en bekende streamers in een van de kwalificatie toernooien strijden voor een plek in het main-event. De eerste week van de nieuwe serie begint aankomende maandag en het eerste main-event is op 15 juli. Alle actie, inclusief een gloednieuwe pre-show, wordt live uitgezonden op het Twitch-kanaal van de MFAM Gauntlet.