Nieuws

ADC Kitty weg bij Defusekids

ADC Kitty weg bij Defusekids

Kitty meldt op zijn persoonlijke Twitterpagina dat hij zijn contract met Defusekids heeft ontbonden. De botlaner is nu free agent en op zoek naar iets nieuws.

Na een periode van ruim een jaar neemt Kitty afscheid van Defusekids. De ADC won met de organisatie achter elkaar prijzen, maar is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Onder de vlag van de organisatie won Kitty onder andere ESL Proximus, de Kayzr League, de BPL, Red Bull Strijders, GameForce Masters en ESL Dutch.

Ook was hij twee keer samen met zijn team de afgevaardigde om de Benelux te vertegenwoordigen bij EU Masters. Op dit internationale podium wist Kitty helaas nooit de knock-outfase te bereiken met Defusekids.

Opmerkelijke timing

Het moment van vertrekken is uiterst opmerkelijk te noemen om twee specifieke redenen. In de eerste plaats maakte Defusekids begin november nog bekend dat de contracten van alle League of Legends spelers verlengd waren tot medio 2020.

Daarnaast staan de Dutch League en de Belgian League op het punt van beginnen en werd Defusekids gezien als torenhoge favoriet.

Stephen van Vlokhoven
Stephen van VlokhovenRedacteurIk vind het maar suf om een motto te hebben, maar je moet toch wat met deze ruimte.
Stephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van Vlokhoven