Beeld: PUBG Corp
Nieuws

Alle teams voor eerste toernooi PCS Europe bekend

7 juni 2020, 11:02

Met alle closed qualifiers achter de rug is nu bekend welke vierentwintig teams zullen gaan strijden om hun deel van de prijzenpot van 200.000 dollar. De groepsfase van het eerste toernooi uit de PUBG Continental Series begint op 9 juni om 18:00.

De drie open qualifiers van de afgelopen paar dagen brengen een aantal nieuwe teams naar de arena. Van de gekwalificeerde teams van EU West hebben vier van de vijf teams niet eerder op een hoofdtoernooi gespeeld. Team Quantum, GameFraym, With Potential en Sniip zijn alle vier nieuwe gezichten in de competitie. Alleen Redline heeft al eerder op een groot toernooi gespeeld, namelijk de Charity Showdown.

De qualifiers uit EU East zijn al wel allemaal bekendere namen. POGilaya 4etverka, The Nuclear Penguins, UNITY en AfterAlt hebben allemaal al eerder op het internationale podium gespeeld, dus daar waren geen grote verrassingen. Wel komt er een verrassend nieuw team uit MEA. Buiten de Turkse teams Istanbul Wild Cats en Blaze Esports heeft Beşiktaş e-Sports Club zich gekwalificeerd, waardoor grootmacht Digital Athletics opnieuw een groot toernooi mist. Net zoals bij de PUBG Global Championships is er een pick’em challenge waarbij spelers skins kunnen kopen om vervolgens met tickets te raden welk team het toernooi wint. Bij een juiste gok winnen de spelers een exclusieve skin-set.  

Embedded content: https://twitter.com/Nord765/status/1269038179807637504?s=20