Blizzard Entertainment
Nieuws

Alles over Hearthstone Masters Tour Jönköping

10 juni 2020, 14:18

Dit weekend vindt de derde Hearthstone Masters Tour van 2020 plaats. Deze zal, vanwege de Covid-19 pandemie, geheel online plaatsvinden. Meer dan 350 spelers gaan strijden om meer dan 250.000 dollar aan prijzengeld.

Hoe te bekijken

Het toernooi vindt plaats van vrijdag 12 t/m maandag 15 juni. De uitzending begint elke dag om 14:15 Nederlandse tijd, en eindigt ’s nachts om 02:15. Het toernooi wordt alleen uitgezonden op het YouTube kanaal van Hearthstone.

Structuur

Elke speler dient vier decks van verschillende classes in. Op de eerste dag vinden er vijf speelrondes plaats. Alle spelers die in ieder geval drie matches winnen gaan door naar de tweede dag, waarop nog vier speelrondes plaatsvinden. Hieruit zullen de acht spelers die het beste presteren doorgaan naar de derde dag, waar zij om de hoofdprijs strijden. Alle spelers die hier in ieder geval een score van 7-2 behalen kwalificeren zich automatisch voor de volgende twee Masters Tours.

Benelux

Er nemen ook een aantal spelers vanuit de Benelux deel aan de Hearthstone Masters Tour Jönköping. De gwkwalificeerden van onze regio zijn CptnKitty, BabyBear, Insania, Thijs, Tyler, Maverick en wiRer.

Coronavirus

Door het coronavirus vindt het toernooi geheel online plaats. Eerder werd ook de Hearthstone Masters tour LA al naar online verplaatst om dezelfde reden. Ook de volgende Hearthstone Masters Tour zal geheel online plaatsvinden.