Nieuws

Among Us komt naar Playstation 4 en 5

30 april 2021, 17:40

De populaire game Among Us komt in 2021 naar zowel de Playstation 4 als de Playstation 5. Dat werd bekend gemaakt in de State of Play presentatie van Playstation. De game krijgt ook speciale items gebaseerd op Ratchet en Clank, één van de grootste game series van Playstation.

Het is al een tijdje geleden sinds Among Us Twitch en Youtube overnam. Het populaire spel is een enorme hit onder streamers, maar ook onder spelers. Voorheen konden spelers de game alleen op PC of mobiel spelen. Eerder dit jaar kwam Among Us al uit op de Nintendo Switch. Sony volgt deze trend, en in 2021 moet Among Us beschikbaar worden voor de Playstation 4 en Playstation 5. Spelers kunnen via de Playstation versie van de game samen spelen met spelers op de PC, Switch, Xbox en zelfs met spelers van de mobiele versie.

Embedded content: https://twitter.com/AmongUsGame/status/1387876005382029315?s=20

Hoewel de exacte releasedatum nog niet bekend is, heeft ontwikkelaar Innersloth wel een kleine sneak peak gegeven van de extra content die de Playstation versie krijgt. Spelers die de Playstation versie van Among Us aanschaffen krijgen toegang tot de exclusieve Ratchet skin en de Clank pet. Deze items zijn alleen op Playstation te krijgen. Hoe veel de game gaat kosten is nog niet bekend, maar als we de andere versies moeten geloven gaat de prijs rond de vijf euro liggen.

amongusratchetenclank