Nieuws

AnActualEgg wint Neptune Nederland vs België

2 augustus 2020, 17:53

Gisteravond wist AnActualEgg de speciale editie van Neptune te winnen. De Nederlandse Luigi main behaalde een aantal sterke wins toen hij zich een weg naar de top klom. Hij wist ook een van de vele bounties te claimen, en ging daardoor met een extra geldprijs naar huis.

Neptune Nederland vs België is een speciale editie van het welbekende online Super Smash Bros Ultimate toernooi. Tijdens deze editie deden de zuiderburen ook mee, iets wat normaal gesproken niet gebeurt. Naast dit hadden verschillende Belgische spelers een bounty op zich. Als je deze speler verslaat krijg je een extra geldprijs en haal je de bounty op. In totaal hadden vier verschillende spelers een bounty.

Superstriker, Teminian, Xetroz en Hytm hadden alle vier een bounty op zich. Doordat Superstriker zichzelf vroeg uit het toernooi trok door internetproblemen werd deze bounty op Tarik gezet. De bounty van Xetroz werd voor de top 24 al helemaal geclaimed. De bounties van Teminian sneuvelde later in de top 24. Hytm, Double en Nat waren de enige drie Belgen die de top 8 wisten te halen.

In de Winners Final wist AnActualEgg Tarik al te verslaan met een 3-1 overwinning. Tarik staat bekend om zijn Greninja, maar was tijdens Neptune voornamelijk met Byleth aan het spelen. Toch werd de Greninja ook verslagen door AnActualEgg. In de Grand Final kreeg Tarik weer een shot om Egg te verslaan, maar ook deze keer lukte het hem niet. Egg wist met een 3-2 het toernooi te winnen over Tarik.

Embedded content: https://twitter.com/AtlantisSmash/status/1289654532293578752?s=20

Volgende week vrijdag gaat Neptune weer verder met de normale planning. Dan vindt Episode 3 plaats van het tweede seizoen.