Nieuws

Ant-Man skin is vanaf nu beschikbaar in Fortnite

Ant-Man skin is vanaf nu beschikbaar in Fortnite

7 maart 2021, 14:22

De Superheld Ant-Man is het nieuwste Marvel personage die beschikbaar wordt gemaakt in Fortnite. Na een aantal speelse teasers heeft het Twitter account van de Battle Royale game dit bekend gemaakt. De skin is te verkrijgen in de Item Shop voor 1,500 V-Bucks, of in een bundel met een Pickaxe en een Backpack voor 1,800 V-Bucks.

Je zou denken dat we bijna elke bekende Marvel-Held ondertussen wel hebben gehad in Fortnite. Van Wolverine tot Cable, bijna elk herkenbaar personage is wel in de game te krijgen als skin, als je ze tenminste kan zien. Het Fortnite Twitter account plaatste zaterdagavond een aantal afbeeldingen van Marvel personages in Fortnite, maar gaf steeds aan er eentje te missen. Uiteindelijk bleek in elke afbeelding een hele kleine Ant-Man verstopt te zitten. Fans kwamen hier snel achter, waarna de skin officieel aangekondigd werd.

Embedded content: https://twitter.com/FortniteGame/status/1368214788921298946?s=20

Ant-Man komt naar de Item Shop samen met een toepasselijke Pickaxe en Backpack. De pickaxe, de Toothpick, is een olijf op een satéprikker. Heb jou altijd al een enorme mier op je rug willen dragen tijdens een potje? Dan is dat ook mogelijk nu. De Ant-Tonio Backpack is samen met de Pickaxe en Ant-Man te koop in een bundel voor 1,800 V-Bucks.

Embedded content: https://twitter.com/FortniteGame/status/1368350686581202948?s=20

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen