Nieuws

Apex Legends bug gooit iedereen op hetzelfde punt van de map

Apex Legends bug gooit iedereen op hetzelfde punt van de map

Een nieuwe bug in Apex Legends zorgt ervoor dat spelers aan het begin van de match allemaal op hetzelfde punt spawnen. Hierdoor komt elke speler op de map aan het begin op exact dezelfde plek terecht. Hoewel de bug opgelost moet worden, brengt het volgens de spelers wel een leuke spelervaring met zich mee.

Met het nieuwe seizoen van Apex Legends is het niet gek dat er hier en daar wat bugs te vinden zijn. Vaak zijn deze bugs erg onschuldig, zoals een visuele bug. Maar soms is het iets extremer dan dat, en dat is ook hier het geval. Op Reddit verscheen gisteren een clip van Cough_e waarbij het schip waaruit spelers op de map landen niet laadde, waardoor iedereen op hetzelfde plekje terecht kwam.

Een van de belangrijkste aspecten van een Battle Royale game is de keuze waar je gaat landen, en daarbij het voertuig waaruit je gaat springen. Als deze niet in de game verschijnt wordt dat aspect toch vrij lastig. In de clip is te zien dat de spelers eerst verward in de rondte kijken, voordat een eerste stoot wordt uitgedeeld en spelers als een idioot op zoek gaan naar loot om elkaar mee uit te schakelen.

Het brengt wel een interessant aspect met zich mee. De desbetreffende spelers vonden het ook niet zo heel erg dat het hun overkwam, maar het moet natuurlijk niet de norm worden.

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen