Nieuws

Apex Legends bug maakt spelers onsterfelijk

9 maart 2021, 16:12

Apex Legends-spelers hebben een bug gevonden op de nieuwe map Olympus. Deze bug maakt spelers onsterfelijk op specifieke plekken van de map. Olympus is niet de eerste map met deze bugs.

Sinds de release van Apex Legends in february 2019, voegt Respawn Entertainment vaak nieuwe dingen toe aan hun maps, of maken zij een compleet nieuwe map. Spelers vonden vaak plekken waar zij niet geraakt konden worden door hun tegenstanders, deze bugged spots waren soms alleen maar te bereiken met bepaalde abilities. Met de komst van seizoen 7 kwam de nieuwe map Olympus uit. Deze map heeft ook een hoop bugged spots waar spelers niet geraakt kunnen worden door hun tegenstanders. Reddit gebruiker Mayor-of-Apex liet z’n spot zien, zijn vriend kroop achter een plant en kon hier niet geraakt worden door een tegenstander.

Embedded content: https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/lzu5i7/mybuddyinxrfriidoesnthavesocialbuthefound/?utmsource=share&utmmedium=web2x&context=3

Het is niet duidelijk wat deze bug veroorzaakt. Dit is ook niet de eerste keer dat Apex last heeft van een grote bug. Zo was er een bug die je liet respawnen als een andere legend, een bug die de map en wapens liet verdwijnen en was er een bug die Crypto spelers een assist gaf wanneer zij met hun drone een tegenstander zaggen. Bijna al deze bugs zijn uit het spel, maar het is nog niet bekend of Respawn Entertainment op de hoogte is van de huidige bug die spelers onsterfelijk maakt.