Nieuws

Oeps! Ultimate van Revenant in Apex Legends werkt niet altijd

Oeps! Ultimate van Revenant in Apex Legends werkt niet altijd

Apex Legends spelers hebben nog steeds last van een irritante bug met de ultimate van Revenant. Door deze bug worden spelers geëlimineerd in plaats van terug geteleporteerd naar hun Death Totem.

Sinds de komst van Revenant is seizoen 4, zijn Apex Legends spelers tegen een paar problemen aangelopen met zijn Ultimate ability. Wanneer spelers de Death Totem gebruiken kunnen spelers niet geëlimineerd worden, in plaats daarvan keren zij terug naar de Death Totem; door zijn ultimate krijg je min of meer een extra leven. Helaas werkt dit niet altijd. In plaats van dat spelers teleporteren naar hun Death Totem worden zij geëlimineerd.

Reddit gebruiker SashimiTony liet zien dat dit probleem nog niet opgelost is, hij deelde een video van een recente match. Nadat hij de Death protection in ging kreeg de Valkyrie speler schade, zij hoorde terug te teleporteren naar de Death Totem maar dit gebeurde niet. SashimiTony werd in plaats daarvan neer geschoten, hierdoor werd hij een makkelijk doelwit voor zijn tegenstander. De tegenstanders hadden dit ongetwijfeld niet verwacht.

Embedded content: https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/ntgjy9/respawntelllmehowigotkockdownwheniwasa/?utmsource=share&utm_medium=web2x&context=3

Sommige spelers denken dat het te maken heeft met Valkyrie, zij kan doet zichzelf schade wanneer ze haar Rocket Blast gebruikt. Het is niet met zekerheid te zeggen hoe deze bug werkt totdat Respawn Entertainment, de ontwikkelaar van Apex Legends, naar buiten komt met een verklaring. Wel is het zeker dat Respawn een paar aanpassingen moet doen aan de ultimate van Revenant.

Nog meer Apex Legends bugs

Gepaard met Apex Season 9 waren er een hoop bugs. Eén van deze bugs had te maken met de nieuwe Legend Valkyrie. Wanneer zij haar ultimate gebruikt, kan zij omhoog vliegen samen met haar teamgenoten. Wanneer Gibraltar zich vastklemt aan Valkyrie om weg te vliegen belandt hij onder de map. Wanneer hij onder de map belandt krijgt hij langzaam schade en wordt hij uiteindelijk geëlimineerd. Het lijkt erop dat Gibraltar te zwaar is om met Valkyrie mee te vliegen. Reddit gebruiken Dimensions2003 liet bracht deze bug aan het licht.

Embedded content: https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/neq2qy/cantbelievetheymadegibbytooheavyforvalks/?utmsource=share&utmmedium=web2x&context=3

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen