Nieuws

Apex Legends krijgt mogelijk een Alien en Predator crossover

Apex Legends krijgt mogelijk een Alien en Predator crossover

Apex Legends krijgt mogelijk een crossover met de twee franchises Alien en Predator. Dataminers en leakers hebben immers aanwijzingen voor een eventuele samenwerking gevonden. Een deel van de fans is al overtuigd, maar de komst van deze crossover is allerminst zeker.

De battle royale van Respawn Entertainment wordt periodiek van nieuwe cosmetische content voorzien. Dit houdt het spel interessant en gamers hebben op deze manier altijd iets om voor te spelen. Een Apex Legends crossover met Alien en Predator lijkt de volgende stap.

Alien en Predator naar Apex Legends?

Een directe aanwijzing voor een Apex Legends crossover met Alien en Predator is nog niet gevonden. Op het internet circuleren echter verschillende gelekte afbeeldingen, waaronder de afbeeldingen die door Senos op Twitter zijn gedeeld.

Op de afbeeldingen is een skin voor Gibraltar te zien. Deze zorgt ervoor dat de defensieve Legend er minder kleurrijk uitziet en een wit gezicht heeft. Het is misschien wat vergezocht, maar deze skin doet sommige mensen denken aan Promotheus, een film uit de Alien-reeks.

Daarnaast laten de afbeeldingen van Senos skins voor wapens zien. De eerste is de C.A.R. submachine gun. Vervolgens is de tweede de Longbow DMR, een semi-automatische marksman rifle. Ook deze skins doen sommige gamers denken aan de Alien-franchise. Tot slot circuleren er afbeeldingen met daarop een aantal skins voor wapens. Onderdeel van deze skins zijn letters die ook in de Predator films voorbij komen.

Hoewel sommige verbanden wellicht wat vergezocht zijn, is de kans op een Apex Legends crossover met Alien en Predator zeker aanwezig. Verschillende gamers wijzen immers Halloween (31 oktober) als mogelijk startpunt voor de samenwerking aan.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.