Nieuws

Apex Legends Emergence verschijnt 3 augustus

Apex Legends Emergence verschijnt 3 augustus

Emergence is de naam van het nieuwe seizoen van Apex Legends, zo heeft ontwikkelaar Respawn Entertainment zojuist bekendgemaakt. In een vette trailer wordt de nieuwe hero Seer extra belicht. Behalve Seer wordt ook meer informatie gegeven over Arena’s en de Apex Legends Global Series.

De gimmick van Seer is zijn hartslagsensor. Met deze sensor kan hij makkelijk andere tegenstanders opsporen. Zo heeft hij een ability waarmee hij silhouetten van tegenstanders door de muur lijkt te zien. Behalve zijn sensor heeft hij ook microdrones, wat die doen leren we aankomende maandag als de gameplay trailer voor Seer verschijnt.

Behalve Seer wordt de map World’s Edge weer onder handen genomen, komen er nieuwe wapens en komen er flink wat veranderingen naar de Arena-mode van Apex Legends. Deze gamemode doet het erg goed en krijgt bijvoorbeeld een ranked modus. Verder maakte Respawn tevens bekend dat er aan nieuwe Arena-maps wordt gewerkt. Op 26 juli verschijnt een nieuwe trailer waarin vernieuwingen van Emergence worden aangekondigd.

Apex Legends Global Series

Vorige maand eindigde het eerste seizoen van de Apex Legends Global Series. De esport-zijde van de razend populaire battle royale-game is goed gevallen bij Respawn Entertainment, want in september begint het tweede jaar van de Apex Legends Global Series.

Fans en esporters hoeven niet te rekenen op grote veranderingen in het nieuwe seizoen. De enige aanpassing die Respawn Entertainment heeft aangekondigd is dat console spelers ook een kans krijgen zich te bewijzen. Het lijkt erop dat dit in crossplay gebeurt, want in de aankondiging gaf men aan dat console-spelers zich kunnen bewijzen tegen pc-spelers.

Danny van Gend
Danny van GendRedacteurSchrijft over League of Legends en Rocket League, is een betere kijker dan speler
Danny van GendDanny van Gend