Nieuws

Apex Legends: Iron Crown event en solos zijn live

13 augustus 2019, 18:54

Veel Apex Legends spelers hebben er maanden op gewacht. De solo-mode is zojuist geïmplementeerd samen met het overkoepelende Iron Crown evenement. Het evenement gaat gepaard met nieuwe skins en een flinke patch.

Respawn Entertainment geeft aan dat de solo-mode een probeersel is. Mocht het een succes zijn, dan wordt de modus permanent in de game verwerkt. De proefperiode loopt tot 27 augustus. Wie graag ranked speelt is nog steeds aangewezen op de trio-mode.

Het Iron Crown evenement zorgt voor meerdere festiviteiten binnen Apex Legends. Zo zijn er challenges, waarmee spelers twee Iron Crown Collection packs kunnen verdienen. Ook zijn er in de winkel gerelateerde items te koop. Als kers op te taart is er dit weekend een dubbel XP weekend; voor zowel wins als een top vijf notering krijgen spelers twee keer zoveel ervaringspunten.

Samen met het evenement heeft Respawn een patch uitgebracht. Naast veel bugfixes en Quality of Life verbeteringen zijn ook wat wapens aangepast. De RE-45 heeft een groter magazijn gekregen, over de gehele linie. De R-301 heeft meer recoil gekregen, waardoor het wapen zwakker is geworden. Ook is de disruptor hop-up voor de Alternator zwakker gemaakt. Als laatste zijn de hitboxes van kleinere champions aangepast. Deze ontvangen meer schade als ze in de heupregio geraakt worden.