Nieuws

Apex Legends komt naar mobiel

Apex Legends komt naar mobiel

Op maandag 19 april kondigde de ontwikkelaar van Apex Legends, Respawn Entertainment, Apex Legends Mobile aan. Eind april gaan de eerste regionale bètatests voor Apex Legends Mobile van start.

Apex Legends Mobile is een nieuwe versie van de battle royale-game, maar blijft trouw aan het orgineel. De game is speciaal ontworpen voor touchscreens, met gestroomlijnde besturing en doordachte optimaliseringen. Met als resultaat de meest geavanceerde battle royale-gevechten op de telefoon.

“De bètatests beginnen klein, met slechts een paar duizend spelers in India en de Filipijnen. Maar ons plan is om binnen afzienbare tijd uit te breiden naar andere regio’s”, aldus Chad Grenier, Game Director bij Respawn. Ook kwam Respawn naar buiten met een nieuwe Legend, Valkyrie. In de bekendmakings video lieten zij ook zien dat aankomende update één van de grootste Apex updates ooit wordt.

Eerder in april kwam Respawn Entertainment naar buiten met het nieuws dat zij meer dan 100 miljoen unieke spelers hebben. Het spel kwam in 2019 eerst uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en later ook nog voor de Nintendo Switch.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen