Nieuws

Apex Legends Season 14 Hunted onthuld

Apex Legends Season 14 Hunted onthuld

Respawn Entertainment, ontwikkelaar achter Apex Legends, heeft meer informatie over het veertiende seizoen van de battle royale-game bekendgemaakt. De komende maanden zal het seizoen de naam ‘Hunted’ dragen. Naast geschreven informatie is er ook weer een gloednieuwe trailer vrijgegeven.

De belangrijkste verandering in het veertiende seizoen van Apex Legends is ongetwijfeld de introductie van de legend Vantage. Deze nieuwe heldin is vooral razendscherp als ze op afstand haar vijanden een voor een kan afmaken. In de trailer, die hieronder te bekijken is, wordt direct duidelijk hoe dodelijk deze dame is.

Naast Vantage komt een oude bekende terug, namelijk de map Kings Canyon. Deze populaire locatie is een tijdje afwezig geweest, heeft een pimpsessie ondergaan en heeft nieuwe locaties klaarstaan. Een aantal plekken op map is aangepast, Skull Town is daar het grootste voorbeeld van. De stad der schedels heeft een downsize ondergaan en moet het nu doen met een schamel straatje. Andere veranderingen op de map zijn vooral erg klein, zoals Hillside dat een nieuw likje verf heeft gekregen of Cage dat een verdieping kleiner is geworden.

Andere veranderingen in de gameplay zijn onder andere aanpassingen in de gouden rugzak en het gouden schild, een aangepaste wapenrotatie en een gloednieuwe attachment voor SMG’s. Daarnaast is ook de level cap flink omhoog gegaan zodat spelers beloningen vrij kunnen spelen zelfs na level 500. Een complete lijst met veranderingen en natuurlijk extra informatie over Vantage lees je deze week op Esports Club. Kan je niet wachten om met Season 14: Hunted aan de slag te gaan? Dan is er goed nieuws, want over precies een week gaat het seizoen live. Op 9 augustus kan iedereen met een PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PC of Nintendo Switch aan de slag met de update.

Danny van Gend
Danny van GendRedacteurSchrijft over League of Legends en Rocket League, is een betere kijker dan speler
Danny van GendDanny van Gend