Nieuws

Apex Legends spelers willen nieuwe ultimate voor Lifeline

4 maart 2021, 16:16

Lifeline is een van de originele legends in Apex Legends. Spelers vinden dat haar ultimate ability toe is aan een upgrade, want haar ultieme vaardigheid wordt op dit moment gezien als een van de slechtste in de game.

Lifeline is de go-to healer in het Apex Legends. Haar ultimate laat een Care Package uit de lucht vallen. In deze package zit vaak een healing item, een vizier voor je wapen en armor. Nu armor upgrades makkelijker te krijgen zijn in het spel, vinden veel spelers dat het tijd is om Lifeline haar ultimate te verbeteren.

Reddit gebruiker Aqua_official2 kwam met idee dat Lifeline een update kan gebruiken. Al snel had de post meer dan 10 duizend upvotes en meer dan duizend reacties. Spelers vertellen in de reacties dat de enige reden waarom zij Lifeline nog speelde, was omdat het mogelijk was om een Purple Shield uit haar ultimate te krijgen. Maar met de komst van Evo Shields is dit niet meer het geval en is de ultimate van Lifeline nutteloos.

Wat spelers precies willen is onduidelijk, sommige spelers willen dat dat Care Package blijft maar dat er wapens in komen. Respawn Entertainment heeft al bekend gemaakt dat zij bezig zijn met aanpassingen aan Lifeline. Wat zij precies gaan aanpassen en wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen