Nieuws

Apex spelers willen massaal buff op Mirage en Bloodhound

25 november 2019, 12:59

Uit een onderzoek onder ruim 1900 Apex spelers is gebleken dat er flinke behoefte is aan wat aanpassingen. Zo vindt een grote meerderheid daat Mirage en Bloodhound wat sterker mogen worden en Pathfinder en Wraith juist wel iets naar beneden bijgesteld mogen worden.

De vragenlijst werd uitgezet binnen de community en flink enthousiast ingevuld. Uit de resultaten die op Reddit gedeeld zijn kwamen een aantal interessante conclusies. Maar liefst 91% van de stemmers vindt dat Mirage een buff moet ontvangen en de overige 9% vindt het personage wel prima zo. Niemand vindt dat de legend momenteel te sterk is.

Ook Bloodhound mag sterker, volgens 82% van de deelnemers. Vooral de tactical en ultimate zijn volgens het merendeel van de stemmen momenteel te zwak.

Veel te sterk

Uit de enquête komt ook dat er twee legends overduidelijk te sterk zijn momenteel. Zowel Pathfinder als Wraith wordt beoordeeld als 'overpowered' en mag wel een tikje teruggedraaid worden volgens de spelers. Bij Pathfinder is de tactical veel te sterk en bij Wraith is de hitbox het grootste punt van kritiek.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: