Nieuws

Atlantis kondigt online Super Smash Bros Ultimate toernooiserie Neptune aan

23 maart 2020, 13:54

Super Smash Bros Ultimate toernooi Atlantis gaat online toernooien organiseren onder de naam Neptune. Atlantis werd uitgesteld vanwege het coronavirus en Neptune zal dit gat gaan opvullen. Het toernooi vindt iedere vrijdag plaats en spelers maken kans op geldprijzen en Guice Real Energy potten.

Atlantis zou oorspronkelijk op 18 april plaatsvinden in H20 Purmerend, maar vanwege het coronavirus ging dit helaas niet door. Alle Super Smash Bros toernooien in maart zijn afgelast door het virus, waardoor er voor veel spelers een tekort is ontstaan.

Het is lastig om met andere spelers te spelen, zeker in een toernooisetting. De oplossing voor dit probleem zijn online toernooien, maar daar zijn er op dit moment ook nog niet veel van. Afgelopen weekend vond PGK: Lockdown plaats, een groot Nederlands online toernooi. 

PGK: Lockdown was erg succesvol en na afloop werd Neptune aangekondigd als volgend online toernooi. Het toernooi wordt georganiseerd door toernooi-organisator WhYYZ en gestreamd door Dagobert. Esports Club en Guice Real Energy zijn partners van het toernooi dat elke vrijdag om 19:00 plaatsvindt. De stream zal te volgen zijn op het Twitch-kanaal van Esports Club.

De eerste editie van het toernooi vindt aankomende vrijdag plaats. Je kunt je inschrijven voor het toernooi via de smash.gg pagina.  

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.