Nieuws

Basketballer Shaquille O’Neal brengt een unieke sponsordeal tussen esports-organisatie en verzekeringsmaatschappij tot stand

2 mei 2021, 15:50

De wereldberoemde basketballer Shaquille O’Neal heeft een cruciale rol gespeeld in een sponsordeal tussen NRG eSports en verzekeringsmaatschappij The General. De esports-organisatie was al een tijd bezig met het verkopen van de rechten van hun naam. The General heeft deze rechten nu opgekocht en beide partijen erkennen de belangrijke rol die Shaq hierin heeft gespeeld.

Embedded content: https://twitter.com/NRGgg/status/1387474376967262208

Shaq is al een investeerder van de esports-organisatie sinds 2016. Hij is een grote fan van NRG en vooral van het Rocket League team van de organisatie. Ook is Shaq al lang een partner van de verzekeringsmaatschappij The General. Hij zag een unieke mogelijkheid voor deze partijen om samen te werken. Vervolgens heeft hij de partijen zover gekregen om met elkaar in gesprek te gaan. Beide organisaties zijn nu zeer enthousiast over de deal die daaruit is ontstaan.

De nieuwe naam van de esports-organisatie is nu The General NRG. De organisatie staat vooral bekend om hun grote succes in Rocket League. Dit Rocket League team wordt gezien als één van de beste teams in de game.