Nieuws

Belgische Smash Bros topspelers zijn geld waard op Neptune NL vs BE

22 juli 2020, 11:45

Diverse Belgische Super Smash Bros Ultimate spelers zijn geld waard op het nieuwste evenement van Neptune, Nederland vs België. Er zijn vier Belgische topspelers uitgenodigd om mee te doen met dit evenement, maar krijgen ook een bounty op zich. Spelers die de Belgische spelers verslaan krijgen een kleine geldprijs, dus de Belgen moeten oppassen. Hytm is de eerste Belgische speler met een bounty op zich.

Neptune is een online Super Smash Bros Ultimate toernooi wat ondertussen met zijn tweede seizoen bezig is. Het toernooi is een begrip geworden binnen de Nederlandse Super Smash Bros Ultimate community. Tot nu toe was het toernooi alleen voor Nederlanders, maar tijdens de Nederland vs België editie van het toernooi mogen de zuiderburen ook mee doen met het toernooi. 

Embedded content: https://twitter.com/AtlantisSmash/status/1284231662642110465?s=20

Bounties

Deze editie van Neptune heeft ook een speciaal addertje onder het gras. Diverse Belgische spelers hebben namelijk een bounty op zich gekregen, wat betekent dat als je ze verslaat je een geldprijs wint. De eerste van de vier bounties is vandaag bekend gemaakt. De eerste bounty staat op hytm, een Link main en één van de beste spelers van België. Je krijgt een prijs als je hem naar de losers bracket stuurt, maar ook als je hem uit het toernooi gooit.

Embedded content: https://twitter.com/AtlantisSmash/status/1285952743224627201?s=20

De tweede bounty staat op de Belgische superster Superstriker. Deze Sonic main heeft sterke online resultaten en is een van de bekendste WiFi spelers in Europa. Superstriker komt naar Neptune met een bounty, maar hij wordt bijzonder lastig om te verslaan.

Embedded content: https://twitter.com/AtlantisSmash/status/1286632221714132999?s=20

De Belgische Villager speler Temi heeft ook een bounty op zich. Temi is vooral bekend binnen de Belgische en Nederlandse Smash kringen als een uitzonderlijk vriendelijk persoon. Desondanks dat heeft hij een hele sterke Villager op zak, en behoort hij tot één van de betere spelers van België. 

Embedded content: https://twitter.com/AtlantisSmash/status/1287719386199912449?s=20

Neptune Nederland vs België vindt op 1 augustus plaats. Wil je je inschrijven voor dit toernooi? Neem dan een kijkje op de Smash.gg pagina van het toernooi. 

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.