Nieuws

Opgelet! Bertha Trucks in Warzone elimineren spelers

27 mei 2021, 16:33

Het is weer zover, een nieuwe bug in Call of Duty Warzone. Dit keer elimineren Bertha Trucks spelers, ook al staan de trucks stil.

Op 27 mei dook er op Reddit een video op waarin te zien is dat Reddit-gebruiker Deyrajib geëlimineerd wordt terwijl hij in een stilstaande truck zit. Deyrajib klom in de laadbak van de Bertha truck om zich te verstoppen voor zijn tegenstander. Uit het niets werd hij geëlimineerd. Hij werd niet geëlimineerd door een tegenstander, ook had hij nog een self-revive die hij niet kon gebruiken. In de reacties dacht iemand dat de truck explodeerde, maar dit hoort in de killfeed te staan.

Embedded content: https://www.reddit.com/r/CODWarzone/comments/nlz77z/trucksarerandomlykillingplayersevenwith/?utmsource=share&utmmedium=web2x&context=3

Wat dit precies veroorzaakt is nog niet bekend, ook hebben niet veel spelers last van deze bug. Toch kan dit het spel compleet verpesten. De developer Raven Software, de ontwikkelaar achter Call of Duty Warzone, willen dit probleem graag onderzoeken en oplossen

Problemen met voertuigen in Warzone

Voertuigen zijn een groot deel van Warzone, met voertuigen kunnen spelers zich makkelijk verplaatsen over de map. Ondanks dat de voertuigen een belangrijk aspect zijn van het spel, zorgen de voertuigen ook voor een hoop frustratie bij spelers. Cargo trucks zijn vooral erg lastig om tegen te vechten. Dit is alleen te doen met een rocket launcher, de meeste spelers gebruiken dit wapen zelden. Veel influencers hebben hun frustratie over de trucks uitgesproken.

Ook solo spelers irriteren zich aan de trucks. Zij smeken Raven Software om de trucks te verwijderen uit solo games. Nu de Cargo Trucks meer gebruikt worden in het nieuwe seizoen raken spelers steeds gefrustreerder. De Bertha trucks hebben de solo meta overgenomen. Aan het begin van een spel is het doel dan ook om een truck te vinden, lukt dit niet, dan is het potje praktisch verloren.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen