Nieuws

Black Ops Cold War en Warzone integratie start in december

30 oktober 2020, 09:38

De integratie tussen Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone gaat in december van start. Dit laat ontwikkelaar Activision weten in de financial call van Q3. De integratie start bij de launch van het eerste seizoen binnen Black Ops Cold War. Activision kiest voor deze route, omdat ze zich de eerste maand willen focussen op de Multiplayer, Campaign en Zombies.

Bij de start van het eerste seizoen worden Black Ops Cold War en Warzone dus geïntegreerd. Dit betekent dat de Cold War characters en wapens naar de gratis Battle Royale-game Warzone worden gebracht. Daarnaast vormt 'season 1' het startschot voor een golf van nieuwe content voor Warzone. Activision ziet Warzone als hét reclamemiddel voor de 'premium' game Call of Duty: Black Ops Cold War.

Call of Duty: Black Ops Cold War borduurt in veel opzichten voort op de werkwijze binnen Call of Duty: Modern Warfare. Black Ops Cold War heeft daarom een speciale Black Ops Cold War Battle Pass waarin wapens vrij te spelen zijn door verschillende Tiers uit te spelen. Blueprints, Calling Card en andere cosmetics zijn hier ook weer onderdeel van. De start van Season 1 zal ook nieuwe content met zich mee brengen voor de Multiplayer en Zombies-gamemode van Black Ops Cold War.

Modern Warfare én Black Ops Cold War loadouts beschikbaar

Volgens Activision kunnen Warzone-spelers hun Modern Warfare loadouts blijven gebruiken binnen Call of Duty: Warzone. Vanaf de launch van season 1 komen daar dus de Black Ops Cold War loadouts bij. De spelers kunnen via het in-game menu kiezen tussen de loadouts van de verschillende games. Activision geeft aan dat dit één voorbeeld is van de vele ontwikkelingen die Warzone de komende periode zal ondergaan.

Call of Duty: Black Ops Cold War belooft een verrassend veelzijdige game te worden. Wie de game aanschaft, kan genieten van de Call of Duty Cold War Multiplayer, Call of Duty Cold War Zombies, Call of Duty Cold War Campaign én Cold War Warzone.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: