Nieuws

Black Ops Cold War krijgt mogelijk open world Zombie mode

11 februari 2021, 14:35

Volgens geruchten komt Treyarch binnenkort met een nieuwe “open world” Zombie mode genaamd Outbreak. Het gerucht werd naar buiten gebracht via Twitter door Call of Duty insider Okami.

Embedded content: https://twitter.com/Okami13_/status/1359316712169091073

Volgens Okami wordt de nieuwe Outbreak mode gespeeld op een grootschalige “Fireteam map”. Of deze map al bestaat of is nog onbekend, maar de mogelijkheid bestaat dat het Alpine, Ruka, of Sanatorium uit seizoen 1 zijn.

Niet de eerste keer

Als de geruchten waar zijn, zou het niet de eerste keer zijn dat Treyarch zombies toevoegt aan een grootschalige map. De Warzone voorganger Blackout had handjes vol AI zombies rondlopen tijdens het spel.

Ook zat er in Call of Duty Black Ops 2 een “semi open world map” genaamd TranZit. In deze map hadden spelers de optie om in een bus te stappen die bestuurd werd door een robot, om zich zo door de grote map te verplaatsen.

Als de geruchten waar zijn, komt Outbreak waarschijnlijk met de grote update aan het einde seizoen 2.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: