Nieuws

Black Ops Cold War Season 1 is live

23 december 2020, 14:54

Call of Duty: Black Ops Cold War Season 1 gaat vandaag van start. De start van Season 1 brengt veel nieuwe content met zich mee. Vanaf 08:00 Nederlandse tijd kunnen spelers op alle current gen en next gen consoles genieten van de gratis, nieuwe content.

Acht nieuwe multiplayer maps, drie nieuwe wapens, de nieuwe Rebirth Island Warzone map en een bomvolle Battle Pass. Dit zijn de meest uit het oog springende zaken die aan Black Ops Cold War toegevoegd worden. We bespreken de belangrijkste zaken. Kijk vooral even naar de Black Ops Cold War Season 1 roadmap om een mooi overzicht te krijgen.

Black Ops Cold War Season One

Nieuwe maps en gamemodes

In Season 1 worden vier Multiplayer maps geïntroduceerd. Dit zijn de maps The Pines, Nuketown ‘84 Holiday, Sanatorium (Fireteam) en Raid. Raid is een oude bekende map uit Black Ops 2. Verder is de gamemode Gunfight terug. Deze gamemode brengt vier nieuwe maps met zich mee.

Rebirth Island

Ook de gratis spelers van Call of Duty: Warzone kunnen in Season 1 rekenen op nieuwe content. Rebirth Island is de nieuwe map van Warzone. Deze map wordt toegevoegd aan Warzone, dus ook Verdansk blijft bestaan. Rebirth Island is een kleinere map en huisvest onder andere een gevangenis. Deze map zal dus meer gevechten op korte afstanden kennen.

Daarnaast heeft Verdansk een nieuwe gulag. In de nieuwe gulag speel je in een soort Nuketown-replica om de welbekende respawn.

Nieuwe wapens

De Mac 10 (sub machine gun), Groza (assault rifle) en de Streetsweeper (shotgun) komen in Season 1 naar Call of Duty: Black Ops Cold War. De Mac 10 is vanaf de start van Season 1 beschikbaar. Je speelt deze snelle sub machine gun in Tier 15 van de Battle Pass vrij.

De Groza is een assault rifle die ook vanaf de start van Season 1 beschikbaar is. Deze makkelijk te gebruiken assault rifle is beschikbaar in Tier 31 van de Battle Pass. De Streetsweeper is later in Season 1 beschikbaar.

Season 1 trailer

De eerste bewegende beelden van Black Ops Cold War Season 1 vind je hier!

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=62EFiBrUhEI

Naast alle nieuwe content worden vanaf Season 1 Warzone, Black Ops Cold War en Modern Warfare wat progressie en wapens betreft (dit laatste geldt voor Warzone en Black Ops Cold War) volledig geïntegreerd.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: