Nieuws

Black Ops Cold War en Warzone Season 2 Reloaded is live

12 april 2021, 09:50

Call of Duty: Cold War en Warzone Season 2 reloaded gaat vandaag van start. Season 2 is alweer een maand onderweg en dit betekent dat de spelers nieuwe content kunnen verwachten. Wat Season 2 Reloaded precies met zich mee brengt, laten we je vandaag zien.

De update voor Season 2 reloaded kan vanaf vandaag, 30 maart, gedownload worden. De grootte van de download is afhankelijk van het platform (en de generatie) waarop je speelt. Globlaal moet je rekening houden met een bestand tussen de 7.4GB en 14.2GB.

De Season 2 Reloaded Roadmap

Bij iedere grote update vat Activision de nieuwe content samen in een roadmap. In de roadmap van deze mid-season update valt een aantal dingen op. Om te beginnen zien we vooral nieuwe Black Ops Cold War content in de vorm van nieuwe Multiplayer maps, gamemodes en een nieuw wapen.

Wat Warzone betreft moeten de spelers het vooralsnog doen met 'The threat rises in Verdansk': een mogelijke verwijzing naar een nieuwe Warzone en Zombies cross-over. Warzone-spelers kunnen de komende periode wél een nieuwe sniper aan hun favoriete Warzone loudout toevoegen.
season-2-reloaded-roadmap

Cold War Multiplayer maps, modes en wapens

De nieuwe Multiplayer maps in Call of Duty: Black Ops Cold War zijn Miami Strike (6v6), Mansion (2v2 en 3v3) en Golova (multi-team). Op de laatste map Golova zal dit seizoen de hardpoint-gamemode met 40 spelers gespeeld worden.

Naast de nieuwe maps zijn er ook nieuwe gamemodes. Dit zijn multi-team hardpoint, blueprint gungame en er is weer een gunfight tournament waar de nieuwe maps ongetwijfeld onderdeel van zullen zijn. Tot slot wordt in de komende weken een nieuwe sniper toegevoegd aan Call of Duty. Dit is de ZRG 20mm sniper.

Nieuwe Zombies content

Season 2 reloaded brengt een flinke Zombies-uitbreiding met zich mee. De spelers kunnen de komende periode genieten van een nieuwe regio genaamd Sanatorium Night. Deze map speelt zich af in de nacht in Outbreak. Dit zorgt voor een typische Zombies-sfeer. Deze nieuwe map is vanaf 30 maart te spelen.

Verder krijgt Zombies een nieuwe gamemode genaamd Secure. In deze gamemode moet je de 'essence' zien te beschermen en dit doe je door Zombies uit te schakelen en niet in de buurt te laten komen.

season-2-reloaded-zombies

Naast de zaken die hierboven zijn uitgelicht, brengt Season 2 reloaded nog tal van kleinere aanpassingen met zich mee. Tot in detail weten wat er verandert op 30 maart? Lees dan de blog post van Activision eens door.