Nieuws

Brawlhalla op DreamHack Rotterdam 2020, prijzenpot van 30.000 dollar

5 februari 2020, 08:11

De Brawlhalla Esports World Tour komt in 2020 weer naar DreamHack Rotterdam als de laatste stop van de tour. DreamHack Rotterdam was vorig jaar ook de laatste stop van het circuit, maar mede dankzij het succes van de tour en DreamHack Rotterdam komt Brawlhalla terug naar Nederland. De prijzenpot is ook gestegen naar 30.000 dollar.

Brawlhalla is in de loop der tijd uitgegroeid tot een van de populairste platform fighters. Ook als esport doet Brawlhalla het ondertussen uitstekend. Vorig jaar was er veel animo voor het toernooi op DreamHack Rotterdam tijdens de Rotterdam Games Week. Desondanks het grote Super Smash Bros Melee toernooi wat in dezelfde venue plaatsvond wist Brawlhalla toch flinke namen te trekken. Het succes van vorig jaar heeft geleden tot een herhaling, waardoor er in oktober weer een groot Brawlhalla toernooi georganiseerd wordt op Nederlandse bodem.

Embedded content: https://twitter.com/RTMgamesweek/status/1224706629565931521?s=20

Dit toernooi zal groter worden dan de vorige editie, terwijl de vorige versie al erg groot was voor een Brawlhalla toernooi in Nederland. Voor nu is het nog even wachten tot het eind van het jaar, maar dan kunnen we weer genieten van spectaculaire Brawlhalla matches. 

Als je meer wil weten over Brawlhalla, wij spraken vorig jaar met een van de beste Brawlhalla spelers van de wereld, Sandstorm, over Brawlhalla en Super Smash Bros.